Πάμε την άλλη Κυριακή Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάμε την άλλη Κυριακή
Πάμε την άλλη Κυριακή
Τα "θέλω" μας να πούμε
Όχι πια άλλη αποχή
Καιρός ν' αφυπνιστούμε.
Τον καναπέ ν' αφήσουμε
Τις εκδρομές τα πάθη
Πάμε να τιμωρήσουμε
Τ' ανείπωτά τους λάθη.
Πάμε και να παινέψουμε
Αυτούς που ήταν μαζί μας
Πάμε και να μαυρίσουμε
Τους από απέναντί μας.
"Άνθρωπος" είν' το θέλω μας
Κι' ελεύθερος συγχρόνως
Σ' αυτά τον υπηρέτη μας
Θα κρίνουμε αναλόγως.
Η εξουσία είμαστε 'μεις
Κι' όσοι το αγνοούνε
Και σ' άλλα είν' υποτελείς
Ψήφους μηδέν να βρόυνε. Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2009 |