Παιδί τζιμάνι Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Αφιερωμένο στον....Βούδα των στίχων!!!!!Καλησπέρα στην παρέα!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στο site γνώρισα
ένα παιδί ....τζιμάνι
απ΄την Αθήνα ήτανε...
κι όχι απ΄το λιμάνι!!!!!!!!
Τέτοια παιδιά ο Πειραιάς
με το τσουβάλι βγάνει...
δεν ξέρω αυτός πως ξέφυγε
και έγινε αλάνι!!!
Βούδας το παρατσούκλι του
και τ΄όνομά του...Θάνος
την πλάκα μου όμως έπαθα
σαν έβγαλε το κράνος
Κατέβηκε απ΄τη μηχανή
μου κόπηκ΄η ανάσα...
λίγα μαλλιά στην κεφαλή
πικάντικη όμως φάτσα
Τσούρμο οι γυναίκες γύρω του
είναι πολύ ψωνάρα...
αφού μαζί του κουβαλά
μια χοντρή τσατσάρα
Λέει πως είν΄εργατικός
μα εγώ δεν έχω ιδέα...
στα γόνατά του διαρκώς
κρατάει τη γραμματέα (ας με συγχωρέσει η Νόλβα...χάριν του σατυρικού)
Το χιούμορ του αστείρευτο
άριστα θα του βάλω...
γιατί είναι ετοιμόλογος
και νούμερο μεγάλο
Γι αυτό παιδιά...σκεφτείτε το
ταιριάζει στην παρέα...
να τον καλούμε πιο συχνά
για να περνάμε ωραία!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-09-2009 |