Με ελπίδα Δημιουργός: dodoka, ΝΤΟΡΑ Μ Πάντα αυριο ξημερώνει καλύτερη μέρα...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ…
Αν έφυγε η Άνοιξη ,
Καλοκαιριού πνοούλα,
Αν ήρθε το φθινόπωρο
Σαν θα ‘ρθει ο χειμώνας
Το παραθύρι ορθάνοιχτο
Άφηνε στα όνειρά σου
Γλυκό κρασί που σε μεθά
Πάντοτε ο αγώνας
Τις αναμνήσεις πλέξε τις
Μαγιάτικο στεφάνι
Και βάλε τις στον πιο όμορφο
Αγαπημένο χώρο
Με οδηγό στο δρόμο σου
Βαρκούλας πυροφάνι
Και την ελπίδα στην καρδιά
Πιστό συνοδοιπόρο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2009 |