ο δρομος με τις φουντουκιες Δημιουργός: dr.rockthan, θανασης κρουσταλης το ειχα γραψει πριν 10 χρονια το θυμηθηκα σημερα τυχαια.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο δρομο με τις φουντουκιες,
μετρουσα τα βηματα ,των ερωτων μας.
Δυο που σ΄εφερναν,
και δυο που σ΄εχανα.
Στου δρομου την ακρη εστεκαν οι φουντουκιες,
αγερωχες και αμιλητες.
[I]Παλιες αγαπημενες, εμοιαζαν,
που σε ζηλευαν..μαζι και σ΄αγαπουσαν.
Και σαν φαινοσουν στη στροφη..
το αρωμα τους, εμπλεκε θαρρεις ,
μεσα στα μαλλια σου π΄ανεμιζαν.
Εκει μετρουσα τα βηματα σου..
στο πλακοστρωτο,
..στο δρομο με τις φουντουκιες.
Καθε σου βημα..
κι ενα μικρο σουπερνοβα
..απο τα χιλια ,απο τ΄αμετρητα, βαλμενα στη σειρα.
Κι αν σ΄αλλους ηλιους ,τωρα γερνεις,
να θυμασαι...
Να θυμασαι που και που,
...το δρομο με τις φουντουκιες.
θανασης κρουσταλης
6/10/2009[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2009 | |