Έκτη Αίσθηση Δημιουργός: Ίωνας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κοίτα πως τρέχει ένα δάκρυ
Δεν είναι δύσκολο λοιπόν
Να φυλακίζει η αγάπη
Και στο κελί να ΄σαι παρών
Άκου πως παίζει η κιθάρα
Τις μελωδίες των καημών
Και της καρδιάς σου η λαχτάρα
Να ΄ναι ερωμένη των λυγμών
Νοιώσε την κάθε σου στιγμή και μην λυπάσαι
Που θα ΄ρθει κρύο δειλινό και μόνη θα ΄σαι
Το τελευταίο σ΄ αγαπώ μην το ξεχάσεις
Πολλά σου έδωσε μα τώρα θα τα χάσεις
Γεύσου το τέλος της αγάπης
Και άκουσε για το παρόν
Πικραίνεσαι για να τη μάθεις
Κουράζεσαι απ΄ το παρελθόν
Μύρισε άνοιξης αέρα
Βάλτον στα στήθη σου βαθιά
Κι αν σ΄ έχει κάνει αγάπη πέρα
Κάνε συντρόφους τα πουλιά
Νοιώσε την κάθε σου στιγμή και μην λυπάσαι
Που θα ΄ρθει κρύο δειλινό και μόνη θα ΄σαι
Το τελευταίο σ΄ αγαπώ μην το ξεχάσεις
Πολλά σου έδωσε μα τώρα θα τα χάσεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2009 |