Οι Αλιμονοι (τα δικαιώματα) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -βρε ψηλέα ήμουνα ψές έξω απ την εβλεπίδων
-α, στα Δικαστήρια,στην πρώην Ευελπίδων θα εννοείς προφανώς
-ναι μωρέ ψηλέα και άκουγα τα παιδιά να σκούζουνε απ έξω
-τί φωνάζανε τα παιδιά απ έξω?
-για τα δικαιώματα τών παιδιών μέσα που δικαζίντουσαν
-καλά κάνανε και φωνάζανε,αυτό ειναι Δημοκρατικό τους δικαίωμα
-μα δεν τους αφήσανε οι μπάτσοι να μπουκάρουνε μέσα
-καλα τους κάνανε,αυτό δεν ήτανε Δημοκρατικό τους δικαίωμα
-και τους ρίξανε οι φασίστες οι μπάτσοι κλαπσογόνα
-ε πως να τους σταματούσανε βρε κοντέ ,με γαρύφαλλα ?
-μα Δημοκρατία έχουμε ψηλέα,μπουκάρουμε όπου γουστάρουμε
-όχι φίλε μου,Δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία,έχει και όρια
-και τα δικαιωματά τους τι θα γίνουνε βρε ψηλέα?
-έχουνε και οι άλλοι πολίτες δικαιώματα,αυτούς τους ρώτησε κανείς?
-και πως τα έχουνε,αφου τα έχουνε οι διαδηλωτές εδώ και καιρό
-δικαιωμά τους είναι οι διαδηλώσεις,αλλά όχι να κλείνουνε τους δρόμους
-α δεν μας τα λές καλά ψηλέα,με τους μπάτσους είσαι?
-με την αλήθεια και με την λογική ,έστω κι αν θίγω μερικούς δήθεν..
-και πως θα διαδηλώνουνε τότες τα παιδιά?
-με πορείες απο τα πεζοδρόμια κοντέ,απο τα πεζοδρόμια
-έ όχι και του πεζοδρόμιου τα παιδιά !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-10-2009 | |