Αξίζει Δημιουργός: αντωνια η αντωνια, !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα Όνειρο
Αξίζει να κυνηγάς μες στον κόσμο την ουσία
Η ζωή δεν είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα
Η ζωή δεν είναι μια τυπική διαδικασία.
Αξίζει ο κόσμος να γεμίσει ροδοπέταλα
Αξίζει η ψυχή να αντλήσει απλοτοπία
Η ζωή είναι το μεγαλύτερο αριστούργημα
Η ζωή που καταντήσαμε εμείς μονοκρατορία.
Αξίζει φίλε να ζεις για τις ελπίδες σου
Αξίζει να ορίσεις προσωπική αυτοκρατορία
Η ζωή ειν’ το κυριότερο των μελημάτων σου
Η ζωή αποθανατίζει γνωμική παντοδυναμία.
Αξίζει να κομματιάσεις τις παρωπίδες σου
Αξίζει να αποφύγεις τα σύνορα της νοημοσύνης
Η ζωή απόφθεγμα μετρίας κατανάλωσης
Η ζωή αξίζει έστω και αργά δικαιοσύνης.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2009 |