Δύο αλήτες Δημιουργός: monajia, ΚΟΝΤΙ ΝΤΙΝΑ Την αγάπη μου ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δύο αλήτες κάνουν τσάρκα
στης Αθήνας βρε τα πάρκα
ψάχνουν για καμιά ψιλή
χασισάκι δηλαδή.
Για να κάνουνε κεφάλι
και ο Χάρος όποιον πάρει
να στρίψουν ένα τσιγαράκι
που 'χει μέσα χασισάκι.
Συναντούν τον Άγιο Πέτρο
με το γένι ένα μέτρο
"τι γυρεύετε παιδιά
μες στη νύχτα μοναχά;"
Ψάχνουμε καμιά ψιλή
χασισάκι πάει να πει
το νταλκά μας για να διώξει
και να μας μαστουρώσει.
χαρισμένο σε ένα φίλο.....που του αρέσουν... Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-10-2009 |