Οι Αλιμονοι (η ωραία και το τέρας) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ακούστε συγκάτοικοι,είναι ευκαιρία να δείξουμε το ταλέντο μας
-πού να το δείξουμε ψηλέα μου να πούμε?
-στη γιογτή του Δήμου μας βγέ κατάπλασμα για κατσαγίδες..
- θα την πνίξω ψηλέα ,δεν την πάω την βοιδάμαξα..
-ακούστε με ήρεμα παρακαλώ.Θα δώσουμε μιά παράσταση οι τρείς μας
-δηλαδής ποιό έργο θα παίξουμε παραμορφωμένε μου?
-το υπέγοχο παγαμύθι "η ωγαία και το τέγας" βγέ μεγίδα άντγα
-και ποιός θα παίζει την "ωραία" ψηλέα μου να πούμε?
-φυσικά εγώ βγέ ανεμοδούγα,δεν μου πάει ο γόλος?
-ρολό σου πάει και ντουγρού για το φούρνο μουρόχαβλη..
-α εσείς φαίνεται πως τελικά μπήκατε κιόλας στο ρόλο σας
-εσύ ψηλέα ποιόν θα παίξεις να πούμε?
-εγώ θα παίξω στο τέλος....
-εγώ θα είμαι το "τέρας" δηλαδής?
-φυσικά βγέ πογδοβούλομα,αλλά ευτυχώς στο τέλος..
-τί λεει τούτη η βαρβατίλα ψηλέα,τί θα γίνει στο τέλος?
-στό τέλος το "τέρας¨" θ αλλάξει, και θα γίνει ενας πανέμορφος πρίγκηπας
-επι τέλους,θα γίνω πανέμορφος και μάλιστα πρίγκηπας!
-δεν κατάλαβες θαγώ βγε μυγοσκοτώστγα..
-τί δεν κατάλαβα μωρή σημαδούρα ?
-ότι τον ωγαίο πγίγκηπα θα τον παίξει ο κύγιος ψηλέας
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2009 |