Τα όνειρά μου καίω Δημιουργός: Ζήνωνας Να έχετε μια υπέροχη μέρα και ο Θεός μαζί σας! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Το σημάδι στο λαιμό που 'χεις αφήσει
το κρατώ σα φυλαχτό να σε θυμίζει
στ' άδειο σπίτι μόνος μου παραμιλάω
μα στη σκέψη μου παντού σε κουβαλάω.
επωδός
Το τσιγάρο σου που ξέχασες το άναψα
δεν καπνίζω μα τα όνειρά μου καίω
όλα στάχτη να τα κάνω αφού σ' έχασα
στη φωτιά τους να καώ μην υποφέρω.
Στο παράθυρο σκοτείνιασε η μέρα
η ελπίδα μου δεν πάει παραπέρα
το τηλέφωνό σου πάλι δε σηκώνεις
η σιωπή σου μαχαιριά και με σκοτώνεις.[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-10-2009 |