Ζωη Δημιουργός: hahis1, peiraioths Καλο σαβατοκυριακο ρε μουρλαμενοι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν ημουνα μικρο παιδι
εκανα ονειρα πολλα
αλλοιως εβλεπα τη ζωη
και εναν κοσμο να γελα
-------------------------------
Μα σαν τα χρονια περασαν
και την αληθεια ειδα γυμνη
τα ονειρα με γελασαν
αλλη ζωη η αληθινη
------------------------------------
Μου κουρσεψες τα ονειρα
και μ εριξες στα απονερα
ζωη μου με ταλανισες
τιποτα δε μου χαρισες
δε μου χαριστηκες ζωη
απ οταν ημουνα παιδι
ζωη δε μουδωσες χαρες
δε με αγκαλιασες ποτες
---------------------------------
Γιατι εισαι ψευτρα βρε ζωη
γιατι σκοτωνεις ονειρα
γιατι ξυπναμε ενα πρωι
φτωχα παιδια κακομοιρα
---------------------------------
Γιατι εισαι αδικη ζωη
γιατι τσακιζεις τις καρδιες
και μας γεμιζεις ασχημες
και δυσκολες βραδυες
------------------------------
Μου κουρσεψες τα ονειρα
και μ εριξες στ απονερα
ζωη μου με ταλανισες
τιποτα δε μου χαρισες
δε μου χαριστηκες ζωη
απ οταν ημουνα παιδι
ζωη δε μουδωσες χαρες
δε με αγκαλιασες ποτες
--------------------------------
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-10-2009 |