Οι Αλιμονοι-(η σημαία)- Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -την κάψανε πάλι ψηλέα μου
-ποιά κάψανε συγκάτοικε?
-μια σημαία κάψανε εκεί έξω στο μεγάλο χωριό
-μήπως ήτανε του Ολυμπιακού?
-όχι μωρέ
-μήπως του Παναθηναικού?
-ούτε
-μήπως της ΑΕΚ?
-όχι δα
-του ΠΑΟΚ,του Αρη....?
-όχι,όχι..όχιιιιιιιιιιιιιιιι
-έ τότε ποιά σημαία κάψανε συγκάτοικε?
-την Ελληνική βρε ψηλέα,το συμβολό μας
-ούφ,πές το μου να ησυχάσω!
-να ησυχάσεις είπες παραμορφωμένε μου?
-φαντάζεσαι τι θα γινότανε αν καίγανε καμία απο τίς άλλες?
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2009 |