Οι Αλιμονοι (το σταυρόλεξο) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -μπά λύνεις σταυρόλεξο συγκάτοικε?
-εμ μόνο εσύ νομίζεις πως τα καταφέρνεις ψηλέα μου?
-χαίρομαι,είναι πολύ επιμορφωτικό !
-για πές μου μιά λέξη που σημαίνει "αυγό" στην καθαρεύουσα με τρία γράμματα
-ωόν !
-ωόν?..μπράβο σωστό είναι!
-για πές μου τώρα μιά λέξη που σημαίνει "καμπάνα"με πέντε γράμματα
-κώδων !
-σωστό κι αυτό!
-το επόμενο είναι κομματάκι δύσκολο ,θα βοηθήσεις?
-μα αυτό δεν κάνω τόση ώρα?..λέγε σ ακούω..
-γιά πες μου μια λέξη που σημαίνει "πλάσμα",αλλά μόνο με δύο γράμματα
-μμμμ..για να σκεφθώ,άάάά.. το βρήκα.."όν"
-"όν"?..δηλαδή μικρό γαιδούρι?
-τό γαιδούρι λέγεται "όνος" βρέ αστοιχείωτε
-κοντέυω,..μια λεξούλα μονάχα και το τέλειωσα
-σ ακούω λοιπόν "ατσίδα" μου
-ποιός είναι αυτός που είπε "Μολών λαβέ" ?
-γράψε,” Λεωνίδας “
--α δεν γίνεται παραμορφωμένε μου,θα τσικνίσει το σταυρόλεξο
-και γιατί θα τσικνίσει συγκάτοικε?
-γιατι “ο Λεωνίδας “,είναι ταβέρνα στη Βαρυμπόμπη
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2009 |