Φεύγουμε Κι Οι Δυο Δημιουργός: Georgia_paros, Γεωργία Καλησπέρα..............!!! ------->'' φευγεις μακρια.......μα μένεις κοντά....φευγουμε κι οι δυο..Ισως καποτε να εχουμε τον ιδιο προορισμο...'' Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φευγεις μακριά,
μα μενεις κοντα.
Στην καρδιά μου
Αχ,Ερωτα μου
μου'χεις κανει ζημια.
Φευγεις μακριά
Πας...δεν ξερεις που πας
Σε ζητώ στου μυαλου μου
τα στενα,
μα εσύ πουθενά.
Ρ
[B]Φευγουμε κι οι δυο
Ισως καποτε να εχουμε τον ιδιο προορισμο
Στον κοσμο αυτον που τοσο ζητάμε
Στο αυριο που τοσο φοβάμαι...
Φευγω.Διχως πυξιδα..
(Σ)τα ονειρα μου η μόνη ελπιδα..[/B]
Φευγεις μακρια
Διχως προορισμο
Ταξιδευεις στο αγνωστο
Διχως φραγμό..
Αχ, να'ξερες ποσο σ'αγαπω...
Φευγεις μακρια
Φευγω κι εγω
Ισως ετσι να ειναι καλα
Δεν θελω αλλο δεσμο...
Δεν χωρανε αλλες πληγες
στην δική μου καρδια.
Ρ
[B]Φευγουμε κι οι δυο
Ισως καποτε να εχουμε τον ιδιο προορισμο
Στον κοσμο αυτον που τοσο ζητάμε
Στο αυριο που τοσο φοβάμαι..
Φευγω.Διχως πυξιδα..
Στα ονειρα μου η μόνη ελπιδα..[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2009 |