Με ξεπερνάς Δημιουργός: Elena Argyriou, Elena Argyriou καλο απογευμα!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με ξεπερνάς
Όταν σ ακούω να μιλάς
Με της ψυχής το στόμα
Με ξεπερνάς
Όταν σε νοιώθω να ζητάς
απ΄ της καρδιάς το χώμα
Με ξεπερνάς
Γιατί σ αγγίζω στης σιωπής
το αόρατο το χρώμα
Με ξεπερνάς
Γιατί σε νοιώθω στην ηχώ
του άνεμου ακόμα
Με ξεπερνάς
Γιατί μπορείς ν ακουμπάς
Και σε ψυχή και σώμα
Με ξεπερνάς
Πώς να τα αντέξω; δε μπορώ...
Και όμως ζω ακόμα!!
[B][B][I] [I][B] 28 οκτωβριου 2009
αφιερωμένο...[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-10-2009 |