Μια μπόρα, μια βροχή Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλησπέρα μου από την βροχερή Λευκωσία και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ, ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ
Βουνά τα βάσανα
μα να π' ανάσανα
με δυο φιλιά σου
Πικρό το σήμερα
κι εγώ μια χίμαιρα
στην αγκαλιά σου
Μια μπόρα, μια βροχή
κι αν είναι η ζωή
καθόλου δεν με νοιάζει
της γράφω μουσική
της δίνω την ψυχή
και σβήνω το μαράζι
Μια μπόρα, μια βροχή
κι αν είναι η ζωή
για μένα είσαι συ
ο ήλιος την αυγή
Σωροί τα ψέματα
μα τ' απογέματα
γι' αλήθεια λένε
Φτιαχτά τα θαύματα
μα δες κατάματα
στιγμές που καίνε
Μια μπόρα, μια βροχή
κι αν είναι η ζωή
καθόλου δεν με νοιάζει
της γράφω μουσική
της δίνω την ψυχή
και σβήνω το μαράζι
Μια μπόρα, μια βροχή
κι αν είναι η ζωή
για μένα είσαι συ
ο ήλιος την αυγή
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-10-2009 |