πόρτα κλειστή Δημιουργός: ιωανναχανιωτακη καλό ξημέρωμα σε όλους Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σύρθηκαν τα μάτια μου στη σκάλα π' ανεβαίνει
το βήμα μου μετέωρο έμεινε στο κενό
το τέρμα της δειλιάζοντας κοιτώ
κι ας είναι γνώριμο αυτό που με προσμένει
Στο κάθε βήμα της ανάσες ξεχασμένες
στο κάθε ρίχτη της τα όνειρα θεριά
κομμάτια να τα ενώσει η καρδιά
κι οι ερινύες στο πλατύσκαλο κρυμμένες
Ετρεξε το βλέμμα μου στην πόρτα την κλειστή
μια χαραμάδα ψάχνει λίγο να τρυπώσει
στο παιδί που μέσα ξέχασα να δώσει
τον εαυτό του που χρόνια αναζητεί
Στη γλάστρα δίπλα μου το χέρι πάει να ψάξει
ενα κλειδί το χρόνο πίσω να γυρνά
μα η μπαμπέσα η ζωή με πονηριά
ψέματα είπε όταν μου το 'χε τάξει Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-10-2009 |