Σιωπηρές μάχες Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλησπέρα στιχοπαρέα,το σημερινό το ξέθαψα και το χα γράψει σε μια μεγάλη σύγκρουση δυνάμεων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σα δυο αντίπαλοι
βαλθήκανε
να σταυρώσουνε τα ξίφη
πάνω στη φωτιά
μα πρόβαλλαν σιδερικά
βαριά και λαξευτά.
Τα μίση να φορέσουνε
στα κλάματα στεριά
αχοί κι αντίλαλοι
στου πόνου τις βοές
ακούονται προσευχές
να τελειώσουν οι σφαγές.
Ηρωες ζηλέψαν
την ήττα του αδύτου
να χάνονται στη λήθη
στης μοναξιάς το πεπρωμένο
μ¨αντίζηλο το μύθο. Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2009 |