Η Απωθηση Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σπασε το πεπλο της σιωπης
βγαλε τα λογια τα κρυμμενα
κι αμα με λογια δεν μπορεις
του ζωου βγαλε την κραυγη
βγαλτα τα απωθημενα.
.....................................................
Και αν σε πουν ''παραξενο''
ποτε μην τους κοιταξεις
το ζωο που λευτερωσες
εκεινο να τηραξεις.
..................................................
Αυτο ειναι η απωθηση
το ζωο το κρυμμενο
στον ηλιο εξω βγαλε το
να σβησει ξεχασμενο.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2009 |