Οι αφορμές Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γίναμε κομμάτια
Γέμισαν τα μάτια
Τόσες συννεφιές
Κλείσανε οι δρόμοι
Σταμάτησε ο χρόνος
Σ’ Άδειες Κυριακές
[I]Άγνωστοι γίναμε εμείς
Στην άκρη της στροφής
Φεγγάρια ξεχασμένα
Κι όταν ήρθε το πρωί
Η γεύση μας πικρή
Τα χείλη σφραγισμένα[/I]
Ρ
[B]Τι αφορμές που θέλαμε
Κρατήσαμε στα χέρια
Φοβήθηκε η αγάπη
Κι αστόχησε η σφαίρα[/B]
Ποτέ μας δεν μιλήσαμε
Άλλοθι δεν βρήκαμε
Σε όποιες διαδρομές
Και τώρα που η σιωπή
Ξεσπάει σαν το κύμα
Μετράει αντοχές
[I]Άγνωστοι γίναμε εμείς
Στην άκρη της στροφής
Φεγγάρια ξεχασμένα
Κι όταν ήρθε το πρωί
Η γεύση μας πικρή
Τα χείλη σφραγισμένα[/I]
Ρ
[B]Τι αφορμές που θέλαμε
Κρατήσαμε στα χέρια
Φοβήθηκε η αγάπη
Κι αστόχησε η σφαίρα[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2009 |