Ήπιες στην υγειά μου Δημιουργός: ΠΑΠΑ-ΡΙΜΑΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΕΩΝΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν ήσουν κοριτσάκι
βγαίναμε στην αμμουδιά
κι ύστερα στο ταβερνάκι
φαγητό και τσικουδιά
Όταν έγινες γυναίκα
βγήκαμε ξανά μαζί
τα παλιά να θυμηθούμε
μες το ίδιο μαγαζί
Ήπιες τότε στην υγεία μου
μια κούπα με κρασί ( Ρ )
και χανόσουν στην ματιά μου
που χε χρώμα θαλασσί
Κοίταξες την παραλία
που σε πρωτοφίλησα
σ έπιασε μια νοσταλγία
και γλυκά σου μίλησα
ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΕΩΝΑΣ ΑΠΡ 2006 Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2009 |