χωρίς σκοπιές Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος συμφωνα με τα νεα μετρα χρυσοχοιδη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ντριιιιν
-ποιός είναι και τί θέλει?
-μια βεβαίωση του γνήσιου περικαλώ
-γνήσιου είπες?
-ναί ,γνήσιου
-μα ξέρεις να υπάρχει τίποτα γνησιο στις μέρες μας ρε φίλε?
-μα γιαυτό και ηρθα σ εσας,για να το πιστοποιήσετε
-ε τότε χτύπα το κουδουνι στο υπόγειο
-και γιατί στο υπόγειο περικαλώ?
-γιατί εκει κρύβονται οι γνήσιοι αστυνόμοι
-και σεις τότες τί εισαστε ?
-οι απαλλοτριωτές των γραφείων τους
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2009 |