ʼλλη μια ήσυχη Κυριακή Δημιουργός: KTiNoS πολύ κούραση και αρκετά ποτά ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κυριακή πρωί
Μόλις έχω βγει από το ντους
Φοράω τη φόρμα και η επαφή είναι ηδονική
Δέρμα με δέρμα
Βάζω μπότες
κοιτάω τον εξωγήινο της νταινέζε...
Με κοιτάει κι αυτός
Τι να σκέφτεται άραγε
Παίρνω το κράνος και κατεβαίνω τη σκάλα
Ανάβω το μηχανή και κλίνω τη μαύρη ζελατίνα
Το πρόσωπο σου σχηματίζεται στην οθόνη
Βγαίνω στην εθνική
Είναι νωρίς και κάνει κρύο
Κοιτάω το κοντέρ που ανεβαίνει 100 150 200
και ανεβαίνει
Δε μπορώ να δω πια
Σφίγγω τη μηχανή με τα πόδια μου αγκαλιάζω το ρεζερβουάρ με τους αγγόνες κρύβομαι μέσα στη ζελατίνα χαλαρώνω τα χέρια στο τιμόνι
δε παλεύω συνεργάζομαι διακτινίζομαι
εκεί μείνε
εκεί σε παρακαλώ
οι γραμμές του δρόμου έχουν γίνει ευθεία ο δρόμος έχει αλλάξει σχήμα
μοιάζει σαν σχέδιο με προοπτική
Ακολουθώ τη γραμμή
Στο βάθος η πρώτη στροφή
Σηκώνομε
βγαίνω από το φέρινγκ
αερόφρενο
βγάζω το πόδι αριστερά
Γαμώτο
προτιμώ της δεξιές όπως το ρολόι
Ουράνιε πατέρα
λάθος χρόνος λάθος γραμμή
σε βλέπω να χαμογελάς
Αλλά δεν είναι για σήμερα
Φρένα
Το μπροστά γονατίζει ,το πίσω κυματίζει
.
Η μηχανή ουρλιάζει 3 κάτω
Μάνα γη
σταμάτα το
πιέζω κι άλλο το μπροστά
κάτσε ίσια σε παρακαλώ
δε θέλω μπλοκάρισμα τώρα
Τώρα μωρό μου
.
Τραβάω τη μηχανή αριστερά πατάω το μαρσπιέ
Η ξύστρα ακουμπάει πρώτη
κομμάτια μέταλλο και φωτιά
Ακουμπάει η εξάτμιση και το μαρσπίε
Κάτσε ξαπλωμένη μωρό μου
ΜΗ βρεθείς στη κορφή της στροφής με κλειστό γκάζι έλεος
Υποψία τανκ
σλ
σσσς
μη υποψιάζεσαι καν
μακριά από μας
Φτάνω στη κορφή, ευτυχώς μια χαρά
Τώρα είναι η στιγμή
το ανοίγω όλο
Το μπροστά σηκώνεται λοξοκοιτάζει το θεό
Το στομάχι μου πάει να σπάσει
.
Πέφτει ξανά ακούω τη καρδιά μου
Σε βλέπω ξανά μπροστά μου ολοζώντανη
Το γυμνό κορμί σου δε μπορεί να φύγει από το μυαλό μου
Συγκεντρώσου, πλησιάζει η επόμενη
ʼλκη φίλε
έχει μοτοσικλέτες ο παράδεισος ?
Ξέρω ότι με βλέπεις από ψιλά
Κι εγώ σε θυμάμαι στις τρελές βόλτες που κάναμε με τη παρέα
Α.Μ.Α.Ν
Το βράδυ θα γυρίσω σπίτι και θα με ρωτήσεις πως πέρασα
κι εγώ θα σου πω
καλά μωρέ τα γνωστά
Και όμως δε θα ξέρεις πως κάθε φορά που μ αφήνεις μόνο εγώ κρυφοκοιτάζω από την άλλη πλευρά
και σαν το Καίσαρα στη αρένα αποφασίζω τι ο αντίχειρας θα δείξει
Είναι η απάντηση μου στη συνομωσία των μετρίων
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-05-2005 |