Αντιγόνη Δημιουργός: romance4love2you, Georgios Kantemis Για μια αγαπημένη φίλη ... καλό σαββατοκύριακο και καλό ξημέρωμα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αντιγόνη
Αντιγόνη
μία φίλη π'ανταμώνει
στο σκοτάδι και πληγώνει
κάθε σκιά
Αντιγόνη
της φιλίας ανεμώνη
που πλέκει κι ασημώνει
στην καρδιά
[B]Αντιγόνη
μήτε το πι'όμορφο παγόνι
μήτε το πιο γλυκολάλητο αηδόνι
δεν σε ξεπερνά
Αντιγόνη
μήτε το πι'όμορφο παγόνι
μήτε το πιο γλυκολάλητο αηδόνι
τόση ευτυχία δεν κερνά {Ρ}[/B]
Αντιγόνη
μία φίλη που σιμώνει
κάθε δείλι μου απλώνει
μια αγκαλιά
Αντιγόνη
της φιλίας χελιδόνι
σαν την Άνοιξη τρυπώνει
μες την καρδιά
© Copyright, Lamare Dellacuore
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2009 |