2η έκδοση της Αφρικάνας Δημιουργός: KTiNoS δε χαλάω χατίρι ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν σε βλέπω κούκλα μου
Να κλαις στη παραλία
Τα μαύρα μάτια σου κοιτώ
Και μου έρχεται ναυτία
Τη κλάψα αφήστε ρε παιδιά
τα ποιήματα τα θλιμμένα
κι ελάτε απόψε όλοι μαζί
να πάμε
ταβερνάκι
Να πιούμε τα ουζάκια μας,
να πούμε μαλακίες
και για ταξίδια μας παλιά
να πούμε ιστορίες.
Nα φάμε τα ψαράκια μας,
να φάμε και σαλάτες
και ότι δε τελέψουμε
να ρίξουμε στις
γάτες !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2005 |