Είναι στο χέρι σου Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Απο στιχοσχολειο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όπου και να πας
θα'ναι το ίδιο
μάθε ν'αγαπάς
μάθε να πονάς
φεγγάρι κι ήλιο
Δίπλα σου θα βρεις
το χαμόγελό σου
ξέρω το μπορείς
κοίτα και θα δεις
βάλτο στο μυαλό σου
Είναι στο χέρι σου
να βρεις τ'αστέρι σου
και την χαρά σου
μέσα στη βροχή
βρες την αντοχή
και τα φτερά σου
Όπου και να πας
τ'όνειρο ίδιο
μάθε να γελάς
και να συγχωράς
κι η ζωή βασίλειο
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-11-2009 |