Ο σοβάς (εις μνημην......) Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Ενα κτηριο στην οδο Ακαδημιας εχει ακομα τα ιχνη............ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ο ΣΟΒΑΣ
Τα χρονια επερασανε
-διαβατες αδιαφοροι-
εβαφτηκε το σπιτι.
Μα εχει μνημη ο σοβας
μεσα στο κρεας του βαθια
μια σφαιρα εχει μεινει.
..........................................................
Τα χρονια επερασανε
-αδιαφορα γερασανε-
αλαφρωσε η λυπη.
Μα αμα σκαψεις το σοβα
εκει ειναι η απαντηση
που δωσανε στο Ονειρο
οι λυσσασμενοι λυκοι.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-11-2009 |