Μακρινό παρελθόν Δημιουργός: sofia strezou, ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΕΖΟΥ - SOFIA STREZOU Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Από πιο μακρινό παρελθόν
έρχεται όλο αυτό το μπλε
που υψώνεται
από βάθος απροσμέτρητο
φθάνει ως τον ουρανό
στο μεσοδιάστημα
περνά μέσα μου
μισό χώμα
μισό νερό
αφή μνήμης
στα χαμένα που αναζητώ
στα χρόνια που πετούν
στις μέρες που κυκλώνουν
βλέμματα
που κοιμούνται πάνω στο δάκρυ
αλμυρό
ήρθε για να το ζήσω
μεσοπέλαγα
σταγόνα που πνίγεται
στην ολότητα του νερού
παραμύθι που έμεινε μισό
σε δειλινό ατελεύτητο... Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2009 |