Η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου από την συννεφιασμένη Λευκωσία!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ
Με κοιτούσες μες τα μάτια σιωπηλός
και το σούρουπο βιαζόταν να σκορπίσει
βουρκωμένος ξενυχτούσε ο Θεός
κι η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει
Η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει
η ανάσα μας της άναβε φωτιά
η λαχτάρα μας της είχε ζωγραφίσει
στο χαμόγελο μια κόκκινη καρδιά
Η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει
πάντα το' ξερε στο τέλος θα νικήσει
Με φιλούσες με τον Νιόβρη στην ψυχή
και τα σύννεφα αρκούνταν στο μεθύσι
πληγωμένη προσπερνούσε η ζωή
κι η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει
Η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει
η ανάσα μας της άναβε φωτιά
η λαχτάρα μας της είχε ζωγραφίσει
στο χαμόγελο μια κόκκινη καρδιά
Η αγάπη μας δεν έλεγε να σβήσει
πάντα το' ξερε στο τέλος θα νικήσει
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-11-2009 |