Γιατρέ μου ουρολόγε μου Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Παρμένο από τήν επικαιρότητα ! Τά ανήλικα νά απομακρινθούν πάραυτα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γιατρέ μου ουρολόγε μου
πάρε με γιά βοηθό σου
θά σού δουλεύω δωρεάν
Γιατρέ γιά τό καλό σου
μέχρι καί τό γραφείο σου
εγώ θά καθαρίζω
μέ νοσοκόμες όμορφες
θά σού τό συγιρίζω
μόνο στό πάρτι βάλε με
γιάτρέ μου τό σπουδαίο
όχι όλα γιά τήν πάρτη σου
γιατί δέν είν' ωραίο
κί άν θέλεις ουρολόγε μου
ή μόνος μου δέν σού κάνω
θά φέρω καί τόν φίλο μου
τόν Χρήστο Καραμάνο
κί άν πάλι δέν σού φτάνουμε
στό μπέρδεμα απάνω
θά φέρω κί άλλο φίλο μου
τό Μήτσο τόν τσοπάνο !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-11-2009 |