ανεμώνες Δημιουργός: martin luther, Athina-Queen sorry..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Mικρές σταγόνες τρέχουν τα μάτια μου,
μικρές ανεμώνες κοσμούν την γιρλάντα μου
φτωχά λουλουδάκια με απέριτα πέταλα
στου νού μου τα βάθυ για πάντα σας έβαλα.
Λιτά και απέριτα στα χέρια σας έμεινα
και χάρισα σχήματα στου νού μου τα σήματα.
Μην πείτε πως έφυγα, πως κάποτε ξέφυγα
και εσάς σας παράτησα, το λόγο μου κράτησα.
Χρώματα τόσο όμορφα, εσείς μόνο έχετε,
τα μάγουλα με δροσοστολιές για πάντα να βρέχετε,
μην τελικά μονάχη απομείνω, στου νού μου τα βάθη
μονάχα να δίνω,
και χάσω την σχέση με την πραγματικότητα.
Θεέ μου να είχα λίγη ελαστικότητα!!!!!!!!
Μερικές φορές είμαι πολύ αυθόρμητη και απόλυτη,
και σας ζητώ συγνώμη, σας αγαπώ όλους τον καθένα ξεχωριστά ( για ξεχωριστούς λόγους) και όλους μαζί, γιατί είστε εσείς!!!!!!!)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2009 | |