Πες την αλήθεια (όχι άλλα ψέματα) Δημιουργός: Simos_Vassilis Φεύγω μανούλα μου, πάω στα ξένα…… Καλά ντε, ένα μήνα θα λείψω μόνο. Γι αυτό, καλές γιορτές να έχετε. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποτέ δεν μίλησες για τη ζωή σου
μα ήρθε η ώρα να το κάνεις, την αλήθεια λέξη-λέξη να μου πεις
Πάντα κλείδωνες τις ιστορίες της ψυχής σου
μα ήρθε η ώρα να μιλήσεις, και ίσως έτσι λυτρωθώ και λυτρωθείς
Με κουράσανε οι αόριστες οι συζητήσεις σου
οι αντιφάσεις σου και τα ψέματα του χτες
Η ιστορία αδύνατον να έχει σβήσει απ’ τη μνήμη σου
αναμνήσεις κι εμπειρίες μένουν πάντα ζωντανές
Θέλω όλα από σένα να τ’ ακούσω
αν και γνωρίζω μία-μία της ζωής σου τις πτυχές
Θέλω όλα από σένα να τ’ ακούσω
κι ας γνωρίζεις δε θα συγχωρήσω ψέματα κι υπεκφυγές
Θέλω όλα από σένα να τ’ ακούσω
κι ας γνωρίζεις πως πονάει τα παλιά να θυμηθείς
Θέλω όλα από σένα να τ’ ακούσω
γιατί γνωρίζεις ότι ποτέ σου δεν υπήρξες ειλικρινής
Όχι άλλα ψέματα, ιδού η ευκαιρία
την αλήθεια να μου πεις κι όλα τα γιατί
Όχι άλλα ψέματα, ιδού η ευκαιρία
Με σκοτώνει αυτή η υποκριτική σιωπή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2009 |