Σημαδι Στη Δινη Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλησπέρα φίλοι μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρυφερά βλέμματα βροχής
στη νύχτα της σιωπής
αγέρι ξωτικό
ταξίδι ζηλευτό ακολουθώ
γλυκαίνοντας το λογισμό.
Αστέρια σου στέλνω
βάλσαμο ραντίζω
στα κατακάθια της ψυχής'
αλκυονίδα νύχτα μου
του έρωτα ξαγρύπνια μου
στο κύμα τ' αγιασμένο
σκορπίζω στεναγμό
άσβεστο κεραυνό
στο καντήλι της δίνης.
Τα θεεικά σου μάτια
ανεξίτηλα σημάδια
στη θλιμμένη μου ανατολή
ιεροφάντης ποθητός
βασανιστικά ζητώ
στη μοναξιά σου να εκραγώ
στολίδι γιορτινό.
Στ' ουρανού τ΄απόκρυφα
θα σώσω τις ανάσες σου
θα κλέψω τις σελίδες σου
σ' άσβεστα μονοπάτια
θα ξεκλειδώσω δίψα μου
βραχοσπηλιές των μυστικών σου
όνειρα σφαλιστά
θα ταξιδέψουνε για σένα
στ' άγιο το στερέωμα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2009 |