Πως να ζητήσω το αδύνατο Δημιουργός: Πριγκιπας Έτσι είναι γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πως να ζητήσω το αδύνατο αλήθεια
στου μοναχού την προσευχή λευκό ασήμι
όταν ο πόθος καταντάει μια συνήθεια
σε μια σάρκα που αδιάφορο με αφήνει
Πίσω απο φώτα θα σε κρύβει μια πλήξη
στου εραστή την ανισσόροπη σελήνη
κάθε φορά που μες του έρωτα την θλίψη
ένα τραγούδι την ελπίδα σου θα σβήνει
Κοπάδια οι σκέψεις και ολες οι αισθήσεις
στην λεωφόρο των ονείρων σου πλημμύρα
έγιναν πίνακες στου νου τις παραισθήσεις
λόγια που γέννησε μια αγάπη στείρα
Πως να ζητήσω το αδύνατο αλήθεια
πάγος αν είναι η φωτιά που σε λυτρώνει
αφού ακόμα και στα ιδια παραμύθια
της Μέδουσας το βλέμμα σε πετρώνει Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2009 |