Το χαλάκι Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όχι δε μπορώ
Να είσαι μακριά
Όχι δε μπορώ
Σημάδια στη καρδιά
Ότι και να πεις
Μη τo αρνηθείς
Λόγια μη μου λες
Είναι υπεκφυγές
Το ξέρω ότι εσύ
Δεν έχεις στη καρδιά
Για μένανε φωτιά
Μ’ αφήνεις με ξεχνάς
Όλα τα φιλιά
Ψεύτικα κι αυτά
Καίνε το κορμί
Γίνανε θηλιά
Ρ
[B]Μα η καρδιά μου τι σου έφταιξε
Στα πόδια σου να τη πατάς σαν το χαλάκι
Δεν σκέφτεσαι δε με πονάς
για μένανε δε νοιάζεσαι τόσο δα λιγάκι
[I]δεν σε νοιάζει με σκορπάς σαν χαλάκι με πατάς [/I][/B]
Όλα σου τα έδωσα
δεν κράτησα κανένα
αγάπη μόνο ζήτησα
κι εσύ τίποτα για μένα
στα λόγια σου εγώ
πως έγινε και μπλέχτηκα
κι όλα τα λάθη σου εγώ
τα ανέχτηκα τα ένοιωσα
να με τυραννάς
τα δάκρυα στα μάτια
να σπάει η καρδιά μου
να γίνομαι κομμάτια
Ρ
[B]Μα η καρδιά μου τι σου έφταιξε
Στα πόδια σου να τη πατάς σαν το χαλάκι
Δεν σκέφτεσαι δε με πονάς
για μένανε δε νοιάζεσαι τόσο δα λιγάκι
[I]δεν σε νοιάζει με σκορπάς …σαν χαλάκι με πατάς[/I][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2009 |