Γυναίκες επικίνδυνες Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γυναίκες επικίνδυνες
Που φαίνονται ακίνδυνες
Και παίρνουν τη ανάσα
Γυναίκες επικίνδυνες
Σου τάζουν το παράδεισο
Τον ουρανό με τ’ άστρα
Γυναίκες επικίνδυνες
Που φαίνονται ακίνδυνες
Κι εσύ θα τις πιστέψεις
Στα λόγια τους θα τρελαθείς
Θα πεις να στηριχθείς
Και μόνος σου θα πέσεις
R
[B]Γυναίκες επικίνδυνες
Που φαίνονται ακίνδυνες
Σου παίρνουν τη ανάσα[/B] (X2)
Γυναίκες επικίνδυνες
Οι νύχτες γίνονται ανήσυχες
Οι σκέψεις σε κυκλώνουν
Χάνεις τον ύπνο σου και κλαις
Λες πως εσύ για όλα φταις
Στο τέλος στο χρεώνουν
Γυναίκες επικίνδυνες
Στην άββυσο τους χάνεσαι
Και λες ότι σ’ αρέσει
Σε ιντριγκάρει μάγκα μου
Το λίκνισμα τους στο κορμί
Και το μυαλό σου τρέχει
R
[B]Γυναίκες επικίνδυνες
Που φαίνονται ακίνδυνες
Σου παίρνουν τη ανάσα[/B] (X2) Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2009 |