Στό μπαράκι στή γωνία Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλό απόγευμα παιδιά φεύγω γιά δουλειά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Της ψυχής μου το ρολόι
ξέμεινε απο μπαταρία
εκεί που κόλλησαν οι δείκτες
έδειχνε η ώρα μία
Στο μπαράκι στη γωνία
μιά θολούρα απεναντί μου
όλοι την φωνάζουν Όλγα
είναι λέει απ' τη Ρωσία
Είν΄' το δέκατο ου'ί΄σκυ
τα μετράω τα ποτήρια
θέλω ακόμα άλλο ένα
δεκα έκανα και χθές
Το ρεκόρ να ξεπεράσω
κ' είν' η ώρα ακόμα μία
μά δέν έχει σημασία
όπως όλες τίς βραδιές
Στό μπαράκι στή γωνία
κάθε βράδυ τήν ψυχή μου
τήν κερνάω μέ ουίσκυ
γιά νά φεύγει ή αγωνία !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2009 |