Μ' Ενα Παλμο Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μ' ΕΝΑ ΠΑΛΜΟ
Δεν είναι η αγάπη σου
δεν είν' ο έρωτάς σου
είναι η αγαλλίαση
που βγάζει η καρδιά σου
Μ' ένα παλμό μοναδικό
που με' χει πια μαγέψει
και διώχνει κάθε καημό
απ' τη δική μου σκέψη
Μ' ένα παλμό αληθινό
π' αστέρια κατεβάζει
και όταν νιώθεις πως πονώ
μου διώχνεις το μαράζι
Δεν είναι η λατρεία σου
δεν είναι τα φιλιά σου
μα είναι η καλοσύνη
που βγάζει η καρδιά σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2009 |