Αποφθέγματα και άλλα κουλά Δημιουργός: ατάλαντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center](Το φιλοσοφημένο)
Της ζωής μου το περβάζι
το χτυπά συχνά τ' αγιάζι
σα μπουκάλες πετρογκάζι.
...........................................................
(Τ' αντρικό)
Του απόπατου η μπόχα
του ανδρός δείχνει τη στόφα.
...........................................................
(Το γυναικείο)
Της γυναίκας το αιδοίο
κρατικό είναι λαχείο.
...........................................................
(Του δημοσίου)
Του δημοσίου ο διορισμός
μοιάζει να 'ναι μαγικός
σα γυναικείος οργασμός.
20-12-2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2009 |