Δεν φαντάστηκα Δημιουργός: αρέκια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάψε πιά να με κοιτάς
πάψε πιά γι' αγάπη να μιλάς
δεν θα βρείς παρά συντρίμια
τα όνειρα μας πάνε φύγαν
Η ζωή μου έχει αλλάξει
τώρα πιά αλλού γυρνώ
δες το φόβο μου και πες μου
αν φοβάσαι όσο κι' εγώ
[B][I]Ρεφραίν
Δεν φαντάστηκα τις μέρες
μακριά απ' τις γιορτές
δεν θυμήθηκα για σένα
να σε μάθω να μην κλαίς[/I][/B]
Μαγαζάκια φαναράκια
η μοναξιά πάντα μαζί
μια μπύρα ή ένα χάδι
και μετά ξανά σιωπή
Κάτσε στάσου να σε βλέπω
δεν αντέχω να μιλώ
δες το φόβο μου και πες μου
αν φοβάσαι όπως κι εγώ
[B][I]Ρεφραίν[/I][/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2009 |