Νύχτα (η απουσία) Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Νύχτα έρχεσαι
Τα δίχτυα πάλι απλώνεις
Η μοναξιά μου πάλι εδώ
Εσύ μαζί της με κυκλώνεις
Νύχτα έρχεσαι
Όπως οι τόσες νύχτες ήρθαν
κρατάς το σώμα μου εσύ
τα λόγια της πάλι στη σκέψη είπαν
R
[B]Λέξεις μεγάλες
κουβέντες άλλες
λόγια πολλά
λόγια μικρά
Λέξεις άδειες
χωρίς καμιά ουσία
όπως η αγάπη
που ζει στη δική της απουσία[/B]
Νύχτα έρχεσαι
σε περίμενα σου λέω
κι ότι με έκανε να ζω
σαν το παιδί μ’ έκανε να κλαίω
Νύχτα έρχεσαι
όπως οι τόσες νύχτες ήρθαν
και η ψυχή σκοτείνιασε ξανά
όλα τα όνειρα στην άκρη μείναν
R
[B]Λέξεις μεγάλες
κουβέντες άλλες
λόγια πολλά
λόγια μικρά
Λέξεις άδειες
χωρίς καμιά ουσία
όπως η αγάπη
που ζει στη δική της απουσία[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-12-2009 |