Νταλκας Δημιουργός: dim fili, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤ. ΦΙΛΙΠΠΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ" Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΝΤΑΛΚΑΣ
Νταλκάς βαρύς κατάντησες
κι ας είπες πως μ' αγάπησες
βάσανο έχεις γίνει.
Νταλκάς βαρύς ο πόνος μου
δε θα τη βγάλω μόνος μου,
πως να στο συγχωρήσω.
Με είδες και δε μίλησες
ρουφιάνα, με ξεφτίλισες
δεν θέλω πια να ζήσω.
Ο πόνος μου με λύγισε
μ' είδε και δε μου μίλησε
πως να το εξηγήσω.
Έλα μαζί να ζήσουμε
τον πόνο μου να σβήσουμε
απόψε θα χωρίσω.
Dim fili
[align=center][/align][align=center][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-12-2009 |