Μείνε μαζί μου Δημιουργός: future_singer, Μαρία Μωρό μου σ'αγαπώ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καρδιά μου έλα μου εδώ
Σε θέλω τόσο καιρό
Να γίνεις μόνο δικός μου
Έλα και κάτσε κοντά
Και πες μου ψιθυριστά
Τι θες από μένανε φως μου
Μείνε μαζί μου απόψε
Φίλα με στο λαιμό
Κάθε ενοχή μου σπρώξε
Τώρα προς το γκρεμό
Να μη μπορώ σου λέω
Λόγο για να σου βρω
Πίσω να κάνω τώρα
Να σου αντισταθώ
Καρδιά μου έλα μου εδώ
Σε θέλω πια δε μπορώ
Να αντέξω άλλο μακριά σου
Έλα και κάτσε εδώ δα
Και δως μου σιγά σιγά
Τα πιο υγρά απ'τα φιλιά σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-12-2009 |