Ονειρεμένα ταξίδια Δημιουργός: crazyyyyy Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έναν κρύο χειμώνα σε γνώρισα
και έμαθα ευτυχία τι σημαίνει
χρόνια στους στίχους μου κρυμμένη
μια ύπουλη απόγνωση φόνισσα
Μια άνοιξη μου έπιασες το χέρι
και με πήγες σε χώρες άγνωστες
από ηδονή κλαίγαν κάτι άπιστες
που δε ξέρουν ο χρόνος τι θα φέρει
Ένα καλοκαίρι με πήγες στη κόλαση
με άφησες να καώ στη φωτιά σου
παρακαλούσα για μία αγκαλιά σου
κι εσύ μου έδειχνες μια δόλια όαση
Ένα φθινόπωρο πέταξα και πάλι
στα σύννεφα ξανά με ανέβασες
μα φοβόμουνα τόσο μήπως με ξέχασες
και με άφησες στου ονείρου τη ζάλη
Παντού πήγα μα στο ίδιο μένω μέρος
χρόνος φεύγει και μαζί με κολλά
εσύ εδώ να αλλάζεις ονόματα πολλά
και πρόσωπα, μα το Όνομά σου Έρως Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-12-2009 |