Αίσιο και ευτυχες το 2012 Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Των ζητιάνων οι εκκλήσεις,πιό πολλές των "καλημέρα " , ήγκικεν όμως ο καιρός,να δούμε άσπρη μέρα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ
ΤΟ 2012
Με χαρά και ευτυχία
να μας βρεί το νέο έτος,
για να σκάσουν..οι Αλμούνιες,
που τη βγάνουμε κι εφέτος.
Αι-Βασίλη μου,να πάμε..
απο μάτι,είναι κρίμα.
Ενα σκόρδο,στον καθένα,
για να έρθουν' όλα,..πρίμα.
Επι πλέον δε,εμένα,
τρία χρόνια ,ζωής,δός μου,
να προφτάσω,ν' απολαύσω,..
την συντέλεια του κόσμου.
Δεν μας έσωσ' ο Σωτήρας,
αν δεν πιάσουν και τα μάγια,
μόνη,θα 'ναι, σωτηρία,
νά 'βγουν αληθείς..οι Μάγια!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-12-2009 | |