Παντούμ Δημιουργός: AceOfSpades, Σπλατς Άντε, με το καλό να μας μπει... Καλή χρονιά boyz & girlz... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[color=black][font=georgia]Στα βασικά τα χρώματα της Ίρις
πώς σκάλισε στο τόξο το κυρτό...
Χαζεύω στ’ αποβρόχι ο κακομοίρης,
να πέρνουνε την όψη σου θαρρώ.
Πώς σκάλισε στο τόξο το κυρτό
μια νύχτα όπου η κόλαση σιωπούσε.
Ο άγγελος, τον δαίμονα απειλούσε
πως θα ‘κανε τον κόσμο υποφερτό.
Μια νύχτα όπου η κόλαση σιωπούσε
ακούστηκε ο ήχος του κεριού,
ως ήλιος άναψε μεσημεριού
τη βαρυχειμωνιά που αψηφούσε.
Ακούστηκε ο ήχος του κεριού
σαν έσπασε η φοβερή σκιά μου.
Τα χρόνια όλα , κομμάτια εδώ χάμου
κι εγώ στο τέλος πια του ταξιδιού.
Σαν έσπασε η φοβερή σκιά μου,
η φλέβα που έχει ρίζα στην καρδιά,
του αίματος μου φέρνει τη σοδειά
να ξεδιψάσει την οργή της άμμου.
Η φλέβα που έχει ρίζα την καρδιά,
πώς θέλει στα όνειρά σου να με σύρεις...
Μορφή σου ξετυλώ μενεξεδιά
στα βασικά τα χρώματα της Ίρις...[/color][/font]
{Α}
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2009 |