Μοναξιά Δημιουργός: Θουκής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Πάλι με ζώνεις μοναξιά
Μέσα μ’ απλώνεις ερημιά
Μόνος με μένα νε μιλώ
Με κάνεις να παραμιλώ
μέσα μου να ψιθυρίζω
Την ζωή να σεργιανίζω
Σκέψεις μου φέρνεις στο μυαλό
Βάσανο σε αποκαλώ
Πώς να σε πνίξω απορώ
Ένας να μένω δεν μπορώ
να έχω θέλω συντροφιά
να’χει μέρα μου ομορφιά
Να’χω παρέα συνεχώς
Ποτέ μη μένω μοναχός
Μ’ αν θέλω να ησυχάσω
Κοντά να’σε μην σε χάσω[align=center][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2009 |