Κρύφτηκαν οι λέξεις Δημιουργός: sofia strezou, ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΕΖΟΥ - SOFIA STREZOU Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κρύφτηκαν οι λέξεις
σεργιανούν
φλόγες στον άνεμο
δυναμώνουν
στοχάζονται
σιωπούν
βασανίζουν και βασανίζονται
εγκλωβισμένες στα αποσιωποιητικά της ψυχής
βροχή να γίνουν ζητούν
να στάξουν στα ποιήματα
να δεθούν σύμφωνα και φωνήεντα
να γράψουν συναισθήματα
συνθήματα
να στείλουν μηνύματα
σε όνειρα
που περιπολούν γυμνά
να ντυθούν μ' αγάπης βλέμματα
χωρίς πόνο
χωρίς ίσως
να ευχηθούν
καλή τύχη...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-01-2010 |