Περασματα Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Περασματα
Θα ερθουν γενιες επομενες
με πεισμα για να ψαξουν
τα μυστικα περασματα
που χασαμε...για να βρουν
...........................................................
Θα ψαξουν με αποκοτια
γενιες αλλου καιρου
τα μυστικα περασματα
που φτιαχνονται στο νου.
..............................................................
Δεν θα βρουν λυση τελικα
περασματα φαντασματα
τα στηνει ο νους καθε γενιας
για να ορισει τον σκοπο
και να'ναι αυτος ο βασιλιας.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2010 |