Στον Υπερθετικό βαθμό της αίσθησης Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ακούραστα...
θα αναμοχλεύω τα γράμματα...
δημιουργώντας τρυφερές λέξεις...
σχηματίζοντας ανεξάντλητες ανα-τροπές...
στις αισθήσεις...
στον πόθο...
που θα ξεδιπλώνεται για Σένα...
***
Το άβατο του άγνωστου...
εξιτάρει την αίσθηση...
χωρίς να ανιχνεύει...
το "γιατί"...
η αίσθηση δεν είναι εξίσωση...
η αύρα δεν έχει λεκτική εξήγηση...
μονάχα το πάθος...
που αγναντεύει την κάθε Ανατολή...
***
Να θυμάσαι...
το πρώτο ταξίδι μας...
όταν οι λέξεις αγγίζουν τα κύτταρα...
στην ποιό ηδονική σιωπή...
στον ποιό αθόρυβο καλπασμό...
κι αυτά θα νιώθουν την ανα-γέννεση...
της ψυχής μας...
Ψυχή μου...
Εσύ...
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2010 |